De vakantievilla

Résidence les chênes verts, gelegen in het hart van de Côte d’Azur, bestaat uit drie verschillende appartementen. Elk appartement beschikt over een eigen ingang, keuken, badkamer, toilet en slaapkamer(s). De appartementen zijn afzonderlijk te huur of juist gecombineerd! Zo kunt u met 2, 4, 6, 8 of zelfs met een groep van 10 personen op vakantie waarbij iedereen ruimte én eigen privacy heeft. Het dakterras van de vakantievilla biedt niet alleen een schitterend uitzicht over de omgeving! U kunt hier heerlijk met z’n allen relaxen, eten en drinken óf zonnen.
Binnen de elektrisch bedienbare poorten is voor ieder appartement één parkeerplaats beschikbaar. Zo staat uw auto altijd lekker dichtbij én op een veilige en afgesloten plek.

De appartementen zijn inclusief huur van:

  • Linnengoed
  • Handdoeken
  • Eindschoonmaak

Er is per persoon 1 grote handdoek, 1 kleine handdoek en een washand. Voor de keuken 1 theedoek en een handdoek.

Tijdens uw verblijf kunt u – indien gewenst – de handdoeken en/of het bedlinnen tussentijds wisselen.

Wissel handdoeken € 5,- per persoon, wissel bedlinnen € 7,50 per persoon.

All-in prijs

De prijs van een appartement in Residence Les Chênes verts is all-in. Er komen geen andere kosten meer bij.

Voor de tarieven zie onze prijslijst (prijzen variëren per periode. De vakantievilla Résidence Les Chênes verts hanteert drie seizoenen: voorseizoen, tussenseizoen en hoogseizoen).

In het hoogseizoen is de vaste wisseldag op vrijdag. Dit betekent dat in 2018 van vrijdag 29 juni t/m vrijdag 31 augustus 2018, de verhuur van de appartementen steeds is van vrijdag 16.00 uur tot en met vrijdag 10.00 uur.

In het voorseizoen en tussenseizoen is aankomst op elke gewenste dag mogelijk. Weekprijzen zie onze prijslijst. Indien uw verblijf meer of minder dan 7 dagen is dan worden de weekprijzen verrekend naar gelang het aantal dagen van uw verblijf.

Indien gewenst sturen wij de Algemene Voorwaarden van Résidence Les Chênes verts op. Deze liggen ook in de appartementen.

Aankomst

Bij aankomst op Résidence Les Chênes verts is er altijd een Nederlandse beheerder aanwezig.